Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeni aday Gomez

Düzenleyen:
Yeni aday Gomez

SPOR Haberleri

Kadlec ve Alves'in yerine arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Arjantin liginde forma giyen 22 yaşındaki Paraguaylıya teklifte bulundu

Sezon sonunda Kadlec ve Alves'le vedalaşacak olan Fenerbahçe, Danimarkalı Daniel Agger'le el sıkışmasına rağmen stoper arayışlarını sürdürüyor. Ba'nın durumunu henüz netleştirmeyen sarı-lacivertliler, Celtic'in Nijeryalı savunmacısı Efe Ambrose'den sonra Gustavo Gomez'i de listeye aldı. Fenerbahçe, Arjantin takımlarından Lanus'ta forma giyen 22 yaşındaki Paraguaylı için 4 milyon avroluk teklifte bulundu. Oyun tarzıyla yeni Lugano olarak adlandırılan Gomez için Lazio da girişimlerde bulunurken, isabetli transfer haberleriyle tanınan İtalyan gazeteci Di Marzio, Fenerbahçe'nin Paraguaylı stoperin peşinde olduğunu yazdı. Öte yandan sarı-lacivertlilerin Gençlerbirliği'nde top koşturan Ahmet Çalık için de girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...