Terim’in telefonu Ada’yı salladı!

Düzenleyen:
Terim’in telefonu Ada’yı salladı!

SPOR Haberleri

İngiliz basını tecrübeli hocanın sahalarda yeni bir çığır açtığını dile getirirken “Terim futbola video teknolojisini getirdi” ifadesini kullandı

İngiltere ile Türkiye arasında oynanan karşılaşma sıradan bir hazırlık maçından çok daha fazla anlam ifade ediyordu. Türkiye, İngiltere'yi tarihinde hiç yenememiş, dahası onlara gol bile atamamıştı. Şeytanın bacağını kırmak için çıktığımız bu maçta henüz ikinci dakikada topun ağlarımızla buluşması büyük bir travmaya sebep oldu. "Yine mi?" endişesi başlamışken Teknik Direktör Fatih Terim, pozisyonun açık ofsayt olduğunu ortaya koyan görüntüyü cep telefonundan 4. hakeme göstererek "yaktınız bizi" demeye getirdi. Terim'in bu hareketi ise Ada basınında geniş yankı buldu. 

Statlara yenilik getirdi!
Daily Mail gazetesi, "Fatih Terim, İngiltere'nin golü sonrası cep telefonunu kullanarak 'ofsayt" şikâyetinde bulundu" ifadelerine yer verdi. Gazete ayrıca, Terim'in pozisyonu gösterdikten sonra çabuk bir hareketle telefonu cebine koyduğunu ve kulübede mobil cihazların kullanımını engelleyen kuralların olduğunu belirtirken, bu hareketin türünün ilk örneği olduğunu vurguladı. The Sun gazetesi, "Terim, Harry Kane'in ofsayt olduğunu 4. hakeme cep telefonundan göstererek, Etihad Stadyumu'na video teknolojisini getirdi" ifadelerini kullanırken, tecrübeli hocanın bugüne kadar yapılmamışı yaptığına değindi.

Defanstayama tutar mı? 
Terim'in stoper tercihleri tartışmalara sebep oldu
İngiltere ile oynanan hazırlık maçından 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan A Milli Takım, oynadığı futbolla alkış aldı. Ay-yıldızlılar EURO 2016 öncesi umut verirken Fatih Terim'in asıl yeri sol bek olan Hakan Balta'nın yanı sıra ön libero Mehmet Topal'ı stoperde oynatmaya devam etmesi tartışmaları da beraberinde getirdi. Kadroya çağrılan Serdar Aziz'in sakatlığı yüzünden turnuvada yer alıp almayacağı belirsizliğini koruyor. Çin'de parlak bir sezon geçirmese de Ersan Gülüm'ün yanı sıra Ömer Toprak ve Aytaç Sulu gibi isimleri aklından geçirmemesi de Terim'in eleştirilmesine sebep oldu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...