Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'lılar köşeye sıkıştı, Şırnak ve Nusaybin’de sona gelindi

Düzenleyen:
PKK'lılar köşeye sıkıştı, Şırnak ve Nusaybin’de  sona gelindi

GÜNDEM Haberleri

Şırnak’ta hendek ve barikatlar nedeniyle 14 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı 71’inci gününde devam ediyor.

Yüzde 93’ü teröristlerden arındırılan kentteki operasyonlar Yeni ve Bahçelievler Mahallelerinde yoğunlaştırıldı. Operasyonların tamamlandığı Yeşilyurt, Gazipaşa, İsmetpaşa, Cumhuriyet ve Dicle Mahallelerinde ise el yapımı patlayıcı arama çalışmaları sürüyor. PKK’lıların tuzakladığı patlayıcılar birer birer imha edilirken, çukurlar kapatılıp, barikatlar kaldırılıyor. Kentte, şu ana kadar 409 PKK’lı etkisiz hale getirildi, bin 125 el yapımı patlayıcı imha edildi. Ayrıca sokağa çıkma yasağının sürdüğü Mardin’in Nusaybin ilçesinde güvenlik kuvvetleri tarafından sürdürülen operasyonlarda ilçenin yüzde 90’ının teröristlerden temizlendiği ve operasyonlarda sona yaklaşıldığı belirtildi. 

KAVUN İÇİNDE BOMBA
Şırnak’ta ayrıca terör örgütü PKK mensuplarının muz, elma ve kavun gibi meyvelere tuzakladığı el yapımı patlayıcılar imha edildi. Terör örgütü mensuplarınca kullanılan gözetleme noktaları, evlere açılan geçiş koridorları, sığınaklar ile haberleşme için yapılan diyafon tertibatı da kullanılamaz hâle getirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...