Damat adayları saç ekiminde 21. günü kaçırmayın

Düzenleyen:
Damat adayları saç ekiminde 21. günü kaçırmayın

SAĞLIK Haberleri

Saç ekimi de düğün hazırlıklarının içine girdi. Düğün fotoğraflarında daha iyi görünmek isteyen damatlar, düğün öncesinde saç ekim merkezlerine koşuyor.

Ancak bu konuda zamanlamanın iyi yapılması gerekiyor. Düğün öncesinde 21 gün kuralının geçerli olduğunu söyleyen EsteCenter Plastik Cerrahi Merkezi’nden Saç ekim koordinatörü İbrahim Çevik, 21 günden sonra ekimi yapılan saçların döküldüğünü hatırlatarak, işlemin kısa dönemdeki başarısı için bu zamanlamaya dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Saç ekiminde başın arka bölümünden tek tek alınan saçların, istenilen noktalara yerleştirildiğini anlatan Çevik, “21. Güne kadar kafadaki kızarıklıklar, şişlikler geçer. Bu dönem düğün için en ideal zamandır. Çünkü 22. günden sonra ekilen saçlar yavaş yavaş dökülür fakat kökleri kalır. Bir süre sonra yeniden çıkar. Bu nedenle saçların zirve yaptığı 21. günü kaçırmamak gerekir” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...