Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da deprem! Transfer yapamayacak...

Düzenleyen:
Galatasaray'da deprem! Transfer yapamayacak...

SPOR Haberleri

EuroCup şampiyonu Galatasaray, kadın ve erkek basketbol takımına geriye dönük borçlar nedeniyle transfer yasağı almıştı. Galatasaray, 3 milyon dolara ulaşan borcu ödeyene kadar transfer yapamayacak.

EuroCup şampiyonu Sarı-Kırmızılı kulübün geçmiş borçlarıyla başı derde girdi. FIBA, eski basketbolcularına birikmiş borçları nedeniyle hem kadın hem de erkek basketbol takımına transfer yasağı koydu. Galatasaray'ın toplam borcunun 3 milyon doları bulduğu belirtildi.

BİRİKMİŞ BORÇLAR KAPATILMAZSA KADRO KURULAMAYACAK

Domercant, Engin Atsür, Jawai, Nolan Smith, Vougioukas, Macvan, Aradori, Jamont Gordon, Hairston, Maric, Carlos Arroyo gibi eski oyuncularına birikmiş borçlarını kapatamayan Galatasaray, bu borçlar temizlenene kadar yeni kadro kuramayacak.

BÜTÇE SIKINTIYA GİRDİ

Gelecek sezon Euroleague'de hedefi olan bir takım oluşturmak isteyen Ergin Ataman'ın 10 milyon dolarlık bütçe talebi de sıkıntıya girdi. Kulüp yönetiminin önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili atacağı adımlar merakla bekleniyor.

 

Kaynak: Sabah

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...