Torku Konyaspor'da hedef; Welliton

Düzenleyen:
Torku Konyaspor'da hedef; Welliton

SPOR Haberleri

Sezonu 3.sırada bitirip önümüzdeki sezon Avrupa Ligi'nde mücadele edecek Torku Konyaspor'a, küme düşen Mersin'deki Welliton tavsiye edildi. Son kararı Aykut Kocaman verecek.

Spor Toto Süper Lig'i 3. sırada bitirip tarihi bir sezonu geride bırakan Torku Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi için kolları sıvadı. Takıma mutlaka bir forvet kazandıracak olan Konyaspor'un kapısı her gün farklı menajerler tarafından adeta aşındırılmaya başlandı.

HEDEF WELLITON

Bu isimler arasında yönetimin en sıcak baktığı forvet ise Mersinli Welliton oldu. Küme düşen Akdeniz ekibindeki sözleşmesi sona eren ve Süper Lig'deki birçok takımdan teklif aldığı öğrenilen Brezilyalı forvet için son kararı teknik direktör Aykut Kocaman verecek.

Maliyetinin yüksek olmaması Konyaspor'u Welliton transferde cezbediyor.

"EN İYİ ŞEKİLDE..."

Bu arada basın sözcüsü Ahmet Baydar, resmi siteden sezon değerlendirmesi yaparak, "Tarihi bir sezonu geride bıraktığımız için mutluyuz. Yönetim kurulumuzun 2013 yılında ileriye dönük planlamasında yer alan bir hedefti. Ülkemizden, eleme maçları oynamadan direkt katılma başarısı gösteren 5. takımız. Bu da başlı başına bir başarı. Avrupa'da güçlü rakiplerle mücadele edeceğiz. UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi ve camiamızı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...