Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray Milan'ın yıldızını istiyor

Düzenleyen:
Galatasaray Milan'ın yıldızını istiyor

SPOR Haberleri

Galatasaray, golcü listesine Milan'ın Brezilyalı yıldızı Luiz Adriano'yu da ekledi. Lucescu'nun da Shaktar'dan eski öğrencisi olan 29 yaşındaki yıldız forvet Adriano'ya, kiralama teklifi yapılacak.

Yeni sezonda transfer önceliğini hücum hattına veren Galatasaray’da gündeme adı daha önce Fenerbahçe ile sıkça anılan, tanıdık bir isim geldi: Luiz Adriano... Shakhtar’da forma giydiği dönemde kariyerinin zirvesine çıkan ve birçok takımın dikkatini çeken Brezilyalı golcü, sezon başında tercihini Milan’dan yana kullanmış, İtalyan devi bu transfer için 8 milyon Euro (Yaklaşık 26 milyon TL) ödemişti.

Ancak 29 yaşındaki futbolcu Serie A’da beklentilerin altında kaldı, çoğunda sonradan oyuna girdiği 29 maçta 6 gol atıp 4 asist yaptı. Bu performansın ardından Milan yeni yıldız, Sambacı da kulüp aramaya başladı. Tam da bu noktada devreye Aslan girdi.

Satın alma opsiyonlu

Cim Bom’un transferdeki en büyük kozu ise hiç kuşku yok ki Lucescu olacak. Prensip anlaşmasına varılan Rumen hocanın eski oyuncusu için devreye girmesi, Aslan’ın ise İtalyanlar’ın kapısını satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle çalması öngörülüyor. Transferin, Lucescu ile yapılacak olan final görüşmesinden sonra hız kazanacağı da gelen haberler arasında.


Kaynak: Fanatik

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...