Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor adaya kim veda etti, KİM ELENDİ? Survivor SMS Sonuçları 24 Mayıs TIKLA

Düzenleyen:
Survivor adaya kim veda etti, KİM ELENDİ? Survivor SMS Sonuçları 24 Mayıs TIKLA

MAGAZİN Haberleri

Survivor adaya kim veda etti, kim elendi! Survivor gönüllüler ve Ünlüler SMS oy sıralaması nasıl olacak? Bu sorular bu akşam cevabını bulacak. Survivor'da Gizem ve Damla eleme adayı gösterildi. Bu akşam elemeye çıkacak 4 isim Yunus, Atakan, Gizem ve Damla oldu...

Survivor Adaya Kim Veda Etti, kim elendi! Survivor gönüllüler ve Ünlüler SMS oy sıralaması nasıl olacak? Bu sorular bu akşam cevabını bulacak. Survivor'da Gizem ve Damla eleme adayı gösterildi. Bu akşam elemeye çıkacak 4 isim Yunus, Atakan, Gizem ve Damla oldu... Survivor 2016'nın 77. bölümü dün akşam yayınlandı. Büyük bir heyecana sahne olan son bölümde dün akşam eleme heyecanı yaşandı ve Gizem Memiç adaya veda eden isim oldu. TV8 ve ekranların en sevilen yarışma programı Survivor 2016'nın 77. bölümü dün akşam seyircisi ile buluştu. Survivor 2016 son bölümde bir yarışmacı daha adaya veda etti.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

İlk dokunulmazlık oyunu kaybeden Ünlüler'de Atakan ve Yunus güncenin ismi konseyde yazılmıştı. İkinci dokunulmazlık oyununu ise büyük bir gerilimin ardından Gönüllüler kaybetmiş ve konseyde Gizem Memiç ve Damla'nın isimleri yazılmıştı. Dünkü elemde ise seyirciden en az oyu alan Gizem Memiç olunca yarışmaya veda etti.

SMS OYLAMASINDA KİM BİRİNCİ OLDU?

Dokunulmazlık oyunlarının ardından ismi yazılan 4 isimden Gizem Memiç en az oyu alarak dördüncü oldu. Yunus Günçe üçüncü oldu. Atakan ikinci olurken Damla ise büyük bir sürpriz yaparak birinci oldu.

SURVİVOR SMS OY SIRALAMASI 24 MAYIS 2016

Survivor SMS oy sıralaması sonuçları 4 isimden birinin kaderini belirledi. Survivor 24 Mayıs 2016 elemesi SMS sıralaması şöyle oldu;

1 DAMLA

2- ATAKAN

3- YUNUS

4- GİZEM

KADINLARDA FİNAL SEMBOLÜNÜ KİM KAZANDI?

Kıbrıs için erken bilet niteliğinde olan Final Sembol oyununu kadınlarda finalde Nagihan'ı 2 – 1'lik skorla yenen Damla oldu.

ERKEKLERDE FİNAL SEMBOLÜNÜ KİM KAZANDI?

Kıbrıs finaline erken gidiş niteliği taşıyan final sembolü oyununu finalde Serkay'ı 2 – 1'lik skorla yenen İbrahim oldu. Böylelikle yemek ödülü de Gönüllüler'e gitmiş oldu.

İLK FİNALİST HAFTAYA BELLİ OLUYOR

Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, final sembolü oyunun final ve yarı finalinin haftaya oynanacağını ve ilk finalistin belli olacağını belirtti.

ACUN AÇIKLADI, YARIŞMACILAR ŞAŞKINA DÖNDÜ

Acun Ilıcalı daha önce söylediği üç büyük ödülün ilkini açıkladı. Acun Ilıcalı, kazanan takımın jete binip 6 saatlik bir yolculuğun ardından NBA Batı Finali'ni izleme şansını elde edeceğini söyledi. Ödülü duyan yarışmacılar hayli heyecanlandı…

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI
Survivor adasında gönüllüler için en son geçen hafta SMS oylaması yapıldı. İşte o elemenin sonuçları ve önceki SMS oylaması verileri;
1.Damla Can
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI OY SONUÇLARI
Survivor takımı bugüne kadar en çok elemeye çıkan taraf oldu. Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları ile en son 10 Mayıs 2016 tarihinde Ezgi Avcı elendi. İşte şimdiye kadarki SMS sıralamaları;
-Avatar Atakan
-Yunus Günçe
-Ezgi Avcı


Survivor adaya kim veda etti, KİM ELENDİ? Survivor SMS Sonuçları 24 Mayıs TIKLA

Survivor'da bu hafta adaya veda eden isim GİZEM MEMİÇ oldu.

SURVİVOR'DA BÜYÜK KAVGA 

survivor 2016 adasında final zamanı yaklaştıkça adadaki yarışmacıların da sinirleri geriliyor. Survivor’un bu akşam yayınlanacak bölümü de bu gerginliğin ne kadar büyük olduğunu ortaya koydu. Son zamanlarda sakin tavırlarıyla dikkat çeken Semih Öztürk dokunulmazlık oyunu sonrası Serkay Tütüncü ile birbirine girdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...