Aatif için Süper Lig karıştı!

Düzenleyen:
Aatif için Süper Lig karıştı!

SPOR Haberleri

Sivasspor forması giyen Faslı futbolcu Aatif Chahechouhe için Trabzonspor ve Bursaspor'un harekete geçtiği bildirildi. Ancak Chahechouhe, imza için acele etmiyor.

Süper Lig'in tecrübeli golcülerinden Aatif Chahechouhe'nun önümüzdeki sezon da kariyerine ülkemizde devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın transfer gündemine bile girmeyi başaran yıldız oyuncu bu sezon da 32 maçta 12 kez rakip fileleri sarsarak yine kalitesini gösterdi.

ERSUN YANAL DA İSTEDİ

Bu yaz 30 yaşına girecek Faslı yıldız için Bursaspor'un devrede olduğu biliniyordu. Ancak artık bonservisinin olmaması diğer kulüpler için de onu cazip bir hedef haline getirdi. Maddi anlamda zor günler geçiren Trabzonspor'da yeni teknik direktör Ersun Yanal'ın Chahechouhe'nun takıma kazandırılması yönünde yönetimden talepte bulunduğu öğrenildi. Öte yandan Chahechouhe'nun imza atmakta aceleci davranmayacağı belirtiliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...