Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Maradona’dan Dilma Rousseff’e destek açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Maradona’dan Dilma Rousseff’e destek açıklaması

SPOR Haberleri  / AA

Arjantinli efsane futbolcu Maradona, geçici olarak görevden uzaklaştırılan Brezilya Devlet Başkanı Dilma Rousseff'e destek verdi.

Futbol tarihinin en önemli oyuncuları arasındaki Arjantinli Diego Armando Maradona, geçici olarak görevden uzaklaştırılan Brezilya Devlet Başkanı Dilma Rousseff'e destek açıklamasında bulundu.

Maradona sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki hesabından, arkasında eski Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva’nın adını taşıyan Brezilya milli futbol takımı formasıyla bir fotoğrafını yayınladı.

Rousseff de sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan yaptığı açıklamayla Maradona’ya desteği için teşekkür etti.

Arjantinli efsane futbolcu daha önce Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ve Küba’nın eski Devlet Başkanı Fidel Castro’ya da destek açıklamalarında bulunmuştu.

Rousseff, 12 Mayıs’ta görevden alınmıştı

Brezilya'da, Devlet Başkanı Rousseff, 12 Mayıs'ta Kongrenin üst kanadı Senato'da yapılan oylama sonucu geçici olarak görevden alınmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...