Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kiraladığı otomobilde battaniyeye sarılı cesedi bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Kiraladığı otomobilde battaniyeye sarılı cesedi bulundu

YAŞAM Haberleri  / DHA

İzmit’te 36 yaşındaki Fahrettin Eski, bir gün önce kiraladığı otomobilde battaniyeye sarılı şekilde, ölü bulundu.

Olay, Hacı HASAN Mahallesi Çukur Çeşme Sokak’ta meydana geldi. Bir Rent A-Car firmasının yetkilileri, bir gün önce kiralanan 41 BF 253 plakalı Otomobili kiralayan şahsa cep telefonuyla ulaşamayınca takip sisteminden belirledikleri aracın bulunduğu yere gitti. Firma yetkilileri, arka kapısı açık halde buldukları otomobilin içerisinde battaniyeye sarılı bir cesetle karşılaştı, polise haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemede, ölen kişinin aracı kiralayan, Başiskele İlçesi’nde bir fabrikada çalışan Fahrettin Eski olduğunu tespit etti.

BOMBA İMHA EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Polis, otomobilde bomba düzeneği olabileceği şüphesi üzerine bomba imha ekiplerinden yardım istedi. Otomobil çervesinde ve içersinde inceleme yapan bomba uzmanları herhangi bir bulguya rastlamadı.

Battaniyeye sarılı ceset ile birlikte otomobil, çekici yardımıyla incelenmek üzere Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine götürüldü.

Polis, Fahrettin Eski’nin ölüm nedenini belirlemek için çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...