Özil her ligde zirvede

Özil her ligde zirvede

SPOR Haberleri

Arsenalli Mesut Özil, La Liga, Bundesliga, Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası sonrası Premier Lig’de de asist kralı oldu

İstanbul'daki halı saha maçı, Londra'daki Premier Lig derbisi ya da Rio'daki Dünya Kupası finali... Mesut Özil için hiçbir maç, hiçbir rakip fark etmiyor, o asistine bakıyor! Bugüne dek forma giydiği Bundesliga ve La Liga'nın yanına Premier Lig asist krallığını da ekleyen 28 yaşındaki yıldız, Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası krallıklarıyla birlikte, erişilmesi zor olan bir rekora imzasını attı. Bu sezon Arsenal formasıyla yaptığı 19 asistle Premier Lig'in en gözde oyuncuları arasında yer alsa da takımının ikincilikten kurtaramayan Türk asıllı Alman 10 numara, mevkiisinde dünyanın en iyilerinden biri olduğunu bir kez daha gösterdi.

LA LİGA'DA DA 17 ASİST
 Mesut Özil, 2011/2012 sezonunda Real Madrid'deki 17 asistle İspanya La Liga'da, 2009/10'da Schalke 04'te 13 asistle Almanya Bundesliga'da kral unvanını hiç kimseye bırakmamıştı. .

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...