CHP toplantısında Erdoğan’a hakaret

Düzenleyen:
CHP toplantısında  Erdoğan’a hakaret

POLİTİKA Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin haftalık TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Kılıçdaroğlu kürsüde konuşurken CHP’liler hep bir ağızdan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ona oy verenlere hakaret etti.

“Tayyibin ... yıldıramaz bizleri” sloganları canlı yayında ekrana yansırken, Kılıçdaroğlu bu manzara karşısında tepkisiz kalmayı seçti ve konuşmasına kaldığı yerden devam etti. Konuşmasında yeni kabineyi değerlendiren Kılıçdaroğlu, “Binali Yıldırım, kurulan birinci saray hükümetinin başbakanı, en düşük profilli adam olarak Türkiye Cumhuriyeti tarihine geçti. Saray hükümeti yerine ‘bin Ali-in Ali’ hükümeti demeliyiz. Eski ile yeni başbakan arasında bir fark var. Eski Başbakan Davutoğlu getirmesini biliyordu, götürmesini bilmiyordu. Binali ise hem getirmesini biliyor, hem götürmesini biliyor. Götürme konusunda Binali’nin eline kimse su dökemez. Çünkü o ustalığı saraydan aldı. Onun çırağı zaten. Sana bir tavsiyem var... Malı götürürken anlatacaksın, ayrılırken huzurdan arka arka ayrılacaksın. Sakın sırtını dönme, her an bıçak yiyebilirsin. Bizde bir söz var; ‘her ortaklık bozulur ama suç ortaklığı bozulmaz’. Bunların suç ortaklığı var” diye konuştu.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...