Gomez: Böyle tutku görmedim

Düzenleyen:
Gomez: Böyle  tutku  görmedim

SPOR Haberleri

Taraftarın oluşturduğu atmosferi Dünya Kupası'nda bile yaşamadığını belirten Gomez, "Takımlarına sevgileri gerçekten inanılmaz" dedi

Attığı 26 golle Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşıyan ancak gelecek sezonda siyah-beyazlı formayı giyip giymeyeceği yılan hikayesine dönen Mario Gomez, Beşiktaş'ta devam etmeye sıcak baktığını söyledi. Alman oyuncu ülke basınına verdiği demeçte, "Türkiye'de her şey benim istediğim gibi gitti ve takımımın şampiyonluğa ulaşmasına önemli bir katkıda bulundum. Beşiktaş gelecek sezon uzun bir aranın ardından yeniden Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Benim de bunun bir parçası olmam elbette ki önümde duran seçeneklerden biri. EURO 2016 öncesi her şey netleşir" dedi. 
1-2 güne her şey netleşecek
Beşiktaş ve Fiorentina arasındaki pazarlıkların sürdüğünü belirten Gomez, "Önümüzdeki sezon hangi takımın formasını giyeceğim 1-2 gün içerisinde büyük oranda netleşecek" ifadelerini kullandı. Beşiktaşlı taraftarlara övgüler dizen Gomez, "Daha önce Şampiyonlar Ligi finali ve Dünya Kupası gibi büyük organizasyonlarda yer aldım ama özellikle yeni stadımızın açılmasının ardından taraftarlarımızla kurduğumuz bağ hayatım boyunca hiç yaşamadığım bir duyguydu. Taraftarların Beşiktaş'a olan tutkusu ve bize sevgisi gerçekten inanılmazdı" dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...