Fenerbahçe'de ödeme düzenlemesi

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de ödeme düzenlemesi

SPOR Haberleri

Henüz sözleşmesi biten oyuncularıyla masaya oturmayan Fenerbahçe yönetimi, geçen yıl değişen ödeme modelini bu yıl da uygulayacak. Yenilgi halinde oyunculara maç başı paralar yine verilmeyecek.

Fenerbahçe'de geçtiğimiz yıl sessizce değişen maç başı ödeme sistemi iç transferde de sarı lacivertlileri zorluyor... Mağlubiyet halinde oyunculara maç başı ödeme yapmayan Fenerbahçe’de, yeni sistem uygulaması yeni sezonda da uygulanacak... İşte maç başı ödeme modeli...

GALiBiYET: Futbolcular maç başı tam ücret alıyorlar. Ancak futbolcu tam ücret alabilmesi için artık en az 45 dakika oyunda kalmak zorunda. 

BERABERLiK: Futbolcular yarım maç başı parası alıyor: Beraberlik halinde sözleşmedeki maddeye uygun şekilde kesintiye gidilecek.

YENiLGi: Hiç bir futbolcu maç başı ücret alamayacak.

KULÜBEDE: 3 puan halinde oyuncu kulübedeyse ve hiç oyuna girmemişse maç başı ücretinin üçte birini alacak. Sonradan giren yarı para alacak.

 

Kaynak: Hürriyet

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...