Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Öykü Gürman'dan eski eşi Yavuz Bingöl'e olay sözler

Düzenleyen:
Öykü Gürman'dan eski eşi Yavuz Bingöl'e olay sözler

MAGAZİN Haberleri

Yavuz Bingöl'den Nisan ayında boşanan Öykü Gürman, biten evliliğiyle ilgili "Evlilik çok güzel bir şey, ama doğru kişiyi bulduğunda...Yerimi kimse dolduramaz." dedi.

Geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan ve 8 ay evli kalan Yavuz Bingöl-Öykü Gürman çifti, nisan ayında boşanmıştı. Gürman, biten evliliği hakkında Kanal D'de yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programında açıklamalarda bulundu.Barcelona'dan döndüğünü ve bir arkadaşının oyunun izlediğini belirten Gürman, biten evliliği hakkında da yorum yapmaktan kaçınmadı.

"ÇOK YORULDUM"

Çok fazla yorulduğunu söyleyen şarkıcı, "Her şey bir tecrübe, çok şey öğrendim. Evlilik çok güzel bir şey, ama doğru kişiyi bulduğunda" diyerek, eski eşi Yavuz Bingöl'e mesaj gönderdi.

"YERİMİ KİMSE DOLDURAMAZ"

Yeni bir ilişki ve çocuk sahibi olmak istediğini vurgulayan Gürman, Yavuz Bingöl'ün kendisinden sonra mutluluğu bulacağına ise ihtimal vermedi: "Benim yerimi kimse dolduramaz, olursa da parçalı bulutlu olur. Ben çok emek verdim. Tabii Yavuz Bey de kendine göre emek vermiştir. Pişmanlığım yok."

HABERLER.COM

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...