Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD'de Trump karşıtı gösteri

Düzenleyen: / Kaynak: AA
ABD'de Trump karşıtı gösteri

DÜNYA Haberleri  / AA

ABD'nin New Mexico eyaletine bağlı Albuquerque kentinde Cumhuriyetçi Parti’nin tek başkan aday adayı iş adamı Donald Trump'ı protesto edenlerle polis arasında çatışma çıktı.

Yetkililer, Trump'ın konuşma yaptığı Kongre Merkezi'nin önünde gösteri yapan grubun güvenlik güçlerine plastik şişe fırlatması üzerine polisin biber gazı ve duman bombası kullandığını açıkladı.

Üzerinde Trump'ın resimleri olan tişörtleri yakan göstericiler, "Faşist Trump", "Yeterince duyduk" yazılı pankartlar açtı.

Kongre Merkezi'ne girmeyi başaran ve kendisini protesto eden bir göstericiyle tartışmaya giren Trump, "Senin yaşın kaç? Hala altında bez var. Koş evine, annene git." ifadelerini kullandı.

Trump, güvenlik güçlerini göstericileri bir an önce dağıtmaları uyarısında bulundu. Trump'a destek verenler de göstericilere tepki gösterdi.

Kongre Merkezi'nin cam kapısı, itişmeler sırasında kırılarak paramparça oldu. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...