Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında devir teslim

Düzenleyen:
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında devir teslim

POLİTİKA Haberleri

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kara, “Bu bir bayrak yarışı, bayrağı sayın bakanımdan devralıyorum. Bayrağı daha yukarıya taşımak için gece gündüz demeden çalışacağım” dedi.

Sema Ramazonoğlu, bakanlıkta gerçekleştirilen törenle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevini Fatma Betül Sayan Kaya’ya devretti. Törende veda konuşması yapan Ramazanoğlu, “Bizim bir sloganımız var, ‘Biz büyük bir aileyiz.’ Biz burada büyük bir aile olarak çalıştık. İlk gün öyle başladık işe, dedik ki ‘Burada yapılan her iş vicdana dokunan bir iş ve burası vicdan bakanlığı’ dedik. Vicdanımızın sesini yerine getirebilmek için arkadaşlarımla gece gündüz demeden çalıştık. Bu bakanlığın ışıkları gece 3’ten önce sönmedi ve hepsi burada sabırla, asla ah oh demeden bugüne kadar o çalışmaları getirdik. Daha düne kadar hala devam eden büyük şevle yürüttüğümüz projelerimiz vardı. Bir büyük projemiz var ASDEP, Aile Sosyal Destek Projemiz. Onunla ilgili bin 500 tane psikolog aldık. Onların mülakatları ve onların atamalarıyla ilgili çalışmalarımız bir yandan devam ediyor ve bütün personelimiz, bütün bir Türkiye’ye dağılmış vaziyetteydi. Bir taraftan Türkiye’nin her tarafına koşuşturuyorlar, sonra gelip merkezdeki işleri yetiştirmek için de gece saat 3’e kadar burada çalışıyorduk. Bazen 3’ten sonra da diyordum ki ekibime, ‘Hadi ya bir sevgi evine gidelim ya da bir çocuk evine gidelim.’ Çat kapıda oralara gidiyorduk. Eve gittiğimiz saat 5’i buluyordu. Böyle aşkla şevkle çalıştık. Kimse ah oh demedi. Ben bu emaneti aynı aşk ve şevkle çalışan, beraber ailece birçok şeyini paylaştığımız, çok değerli kardeşim Fatma Betül Sayan kardeşimize devrediyorum. Gönlüm çok müsterih. Bu yaptığımız projeler, işler getirdiğimiz noktadan çok daha hızlı bir şekilde devam edecek. Bizde görevde devamlılık vardır. Bundan sonra Sayın Bakanın emrindeyiz. Hep beraber kendilerini takdir ettiği şekilde bu işleri yapmaya devam edeceğiz. Sevinçle devralıp sevinçle devretmek güzel bir şey” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından her iki bakan birbirlerine çiçek takdim etti.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...