Kayseri'de üniversite öğrencisi 3 DHKP-C'li yakalandı

Düzenleyen:
Kayseri'de üniversite öğrencisi 3 DHKP-C'li yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Kayseri’de terör örgütü DHKP-C'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan 3 üniversite öğrencisi, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye götürüldü.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, dün sabah DHKP-C terör örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda Melikşah Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri K.K.N., N.F.E. ile Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu öğrencisi H.K. terör örgütü üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, çok sayıda örgütsel döküman ve dijital materyal ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğü’nde sorguları tamamlanan şüpheliler, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolüne getirildiği sırada, "Gözaltılar, tutuklamalar, baskılar bizi yıldıramaz" sloganları attı. Şüpheliler, nöbetçi mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye gönderildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...