Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hem canından hem malından oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Hem canından hem malından oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'in Konak ilçesinde, cağ kebap salonu işletmecisi Nurcan Çolak, iddiaya göre ablasının cenazesi için sabah açtığı cağ kebap salonunu kapatıp gitti. İlk belirlemelere göre, su sebil fişinin kısa devre yapması sonucu dükkanda yangın çıktı.

Yangın büyümeden itfaiye ekiplerince söndürüldü, dükkanda maddi hasar oluştu. 
Yangın, bugün saat 16.00 sıralarında, Akdeniz mahallesi Şehit Fethi Bey Caddesinde çıktı.

Yaklaşık 4 ay önce kiraladığı dükkana cağ kebap salonu açan Nurcan Çolak, sabah açtığı iş yerini, vefat eden ablasının cenaze namazı için öğle saatlerinde kapattı. Bir süre sonra kebap salonu yakınındaki esnaf, iş yerinden gelen koku ve dumanı fark edip itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, kepenkleri kapalı iş yerine önce arka pencereden girip ilk müdahaleyi yaparken vatandaşların yardımıyla kepenk kırılarak müdahale etti. Yangın büyümeden itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi. İlk belirlemelere göre yangının su sebilinin fişinin kısa devre yapması sonucu yangın çıktığı öğrenildi. 

YANGINI FARK EDİP İTFAİYEYE HABER VERDİ 

İş yerinin sahibi Macit Özgen, yaklaşık 4 ay önce dükkanı kiracıya verdiğini belirterek "Oraya kebap salonu açtı. İş yerinin üzerinde yazıhanem var, orada otururken koku geldi. İlk önce sigara naylonu yaktı diye düşündüm. Sonra koku ağırlaştı ve kiracımın dükkanından duman geldiğini görünce itfaiyeye haber verdim. Kiracımın ablası vefat etmiş. Sabah iş yerini açmıştı ama cenaze için kapatıp gitmiş'' dedi. 
Olayla ilgili itfaiye ve polis ekipleri soruşturma başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...