Telefon dolandırıcılarına suçüstü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Telefon dolandırıcılarına suçüstü

YAŞAM Haberleri  / AA

Telefonla ulaştıkları 79 yaşındaki kişinin 55 bin lirasını dolandırdıkları gerekçesiyle 3 kişi suçüstü yakalandı.

Alınan bilgiye göre, M.D'yi telefonla arayan bir kişi kendisini polis olarak tanıttı. Telefondaki kişinin söylediklerine inanan yaşlı adam, bankadaki hesabından 55 bin lirayı çekerek şüphelilere teslim etti.

Olayın ardından dolandırıldığını anlayan M.D, polise şikayette bulundu.Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, yaşlı adamdan zanlılarla evini satmak üzere anlaşma yapmasını istedi.Bunun üzerine M.D, zanlılarla 180 bin lira değerindeki evini satmak için emlakçıda buluşmak üzere anlaştı.

Yaşlı adamla buluşmak için gelen Ö.F.A., S.T. ve G.D. polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.Şüphelilerden S.T'nin Kastamonu'da yine aynı yöntemle yaşlı bir kadının 100 bin lirasını dolandırdığı ve bu nedenle arandığı tespit edildi.
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...