Beşiktaş'a sürpriz golcü: Doumbia

Düzenleyen:
Beşiktaş'a sürpriz golcü: Doumbia

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi’nde ses getirecek bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Siyah-Beyazlılar, takıma yeni bir golcü katmak için düğmeye bastı. Yönetime; menacerler aracılığıyla Roma’nın Fildişili yıldızı Doumbia’nın önerildiği ortaya çıktı.

Yeni sezonda Avrupa Futbolu’nun kulüpler bazındaki 1 numaralı turnuvası Şampiyonlar Ligi’ne direkt olarak grup aşamalarından başlayacak olan Siyah-Beyazlılar, transfer harekâtına başladı.

Bu doğrultuda kulübün scouting ekibinin belirlediği isimler üzerinden çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, kulübe menacerler aracılığıyla önerilen futbolcuları da incelemeye başladı. Bu doğrultuda son olarak Beşiktaş Yönetimi’ne, İtalya Serie A ekibi Roma’nın Fildişi Sahilli golcüsü Seydou Doumbia’nın önerildiği ortaya çıktı.

Mario Gomez’in takımdan ayrılması halinde temasa geçilecek isimler listesine Doumbia’nın da eklendiği, bu konudaki son kararı teknik direktör Şenol Güneş’in vereceği bildirildi.

Beşiktaş'a sürpriz golcü: Doumbia

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...