Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MHP'de sürpriz başkan adayı

Düzenleyen:
MHP'de sürpriz başkan adayı

POLİTİKA Haberleri

21. Dönem MHP Eskişehir Milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi eski Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Servet Sazak MHP Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayarak, MHP'nin seçimli olağanüstü kurultay kararına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Sazak açıklamasında, "1 Kasım seçimleri sonrasında ortaya çıkan siyasi tablo, ülkücü harekette, kongrenin artık bir zaruret haline geldiği inancını doğurmuştur. Kongremizin partimize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

MHP Genel Başkanı adayı olduğunu açıklayan Sazak açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin aldığı kongre kararını "MHP mensuplarının taleplerinin genel merkez tarafından yerine getirilmesi" olarak değerlendiriyoruz. Bununla birlikte, hukuki süreçle ilgili belirsizlik maalesef devam ediyor. Bu belirsizlik partimizi bir ayrışmaya götürmemelidir. Dava arkadaşlarımın da bu inançta olduğunu biliyorum. Mazimizin omuzlarıma yüklediği sorumluluğun gereği olarak, şahsımla ilgili adaylık açıklamasını önümüzdeki hafta yapacağım. Kongremizin partimize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum." 

MHP'de sürpriz başkan adayı

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...