Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

iPhone 7'nin son görüntüsü sızdı

Düzenleyen:
iPhone 7'nin son görüntüsü sızdı

TEKNOLOJİ Haberleri

iPhone 7 cephesinden sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son görüntüler iPhone 7'nin ön bölümünün nasıl görüneceğini ortaya koyuyor.

iPhone 7 cephesinden önemli haberler gelmeye devam ediyor. Yeni sızıntılar iPhone 7'nin önden nasıl görüneceğini büyük ölçüde ortaya koyuyor. Pocket Lint sitesi tarafından yayınlanan görüntüler iPhone 6 tasarımının bir nesil daha sürdürüleceğini gösteriyor.

IPHONE 6S IPHONE 7 KILIFINDA

Yayınlanan görüntülerde Cygnett tarafından üretilen iPhone 7 aksesuarlarını görüyoruz. iPhone 7'nin nihai tasarımı henüz kesinlik kazanmış değil, dolayısıyla üreticinin iPhone 7 için hazırladığı kılıflara şimdilik iPhone 6s eşlik ediyor.

iPhone 7'nin son görüntüsü sızdı

IPHONE 7 IPHONE 6S İLE AYNI EBATLARDA OLACAK

Aksesuarların içerisinde iPhone 6s'in yer alması bizleri şaşırtmadı değil, zira popüler sızıntı kaynağı @OnLeaks mayıs başında yayınladığı bir görüntüde iPhone 7'nin iPhone 6s ile aynı kasa ebatlarına sahip olacağını bildirmişti.

IPHONE 7'NİN TASARIMI ŞEKİLLENİYOR

iPhone 7'ye ait olduğu öne sürülen ekran koruyucusu da yine iPhone 6 tasarımının sürdürüleceğini gösteriyor, fakat burada ahize üzerinde ikinci bir sensör dikkatimizden kaçmadı değil. Ön kameranın konumu değişmezken, ikinci sensörün ne işe yaradığı ise şimdilik bilinmiyor.

iPhone 7'nin son görüntüsü sızdı

ARKA KAMERA SENSÖRÜ DAHA DA BÜYÜDÜ

iPhone 7'nin arka tarafı iPhone 6/6s ile karşılaştırıldığında daha ayırt edici olacak. Yukarı ve aşağı doğru kaydırılan anten çizgileri tasarımdaki önemli bir olumsuzluğu giderirken, arka kamera sensörünün ise daha da büyüdüğü gözlerden kaçmıyor.

iPhone 7'nin son görüntüsü sızdı

KULAKLIK GİRİŞİ OLMAYACAK

OIS desteğini büyük olasılıkla bu defa iPhone 7 modelinde de göreceğiz. Ekran boyutunun değişmeyeceği telefonlarda kulaklık girişi ise beklendiği gibi olmayacak.

4 HOPARLÖR OLACAK

Yeni nesil iPhone'larda dikkat çeken bir diğer önemli husus telefonlarda dört adet hoparlörün yer alacak olması. Kaynak: shiftdelete.net

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...