Fener bir adım önde

Düzenleyen:
Fener bir adım önde

SPOR Haberleri

EuroCup şampiyonu rakibi karşısında baştan sona üstün oynayan sarı-lacivertliler seride 1-0 öne geçti

Fenerbahçe Spor Toto Basketbol Ligi yarı final ilk maçında Galatasaray Odeabank'ı 93-79 mağlup etti ve üç galibiyete ulaşacak takımın adını finale yazdıracağı seride 1-0 öne geçti. Ülker Sports Arena'daki karşılaşmaya her iki takım da yüzdeli hücumlarla başlarken, Vesely ve McColum'un 10'ar sayıyla oynadığı ilk çeyrek 27-22'lik Fenerbahçe üstünlüğüyle sona erdi. Pero Antic ve Göksenin Köksal'ın yaşadığı gerginliğin damga vurduğu ikinci çeyrekte Ergin Ataman'a çalınan teknik faulle birlikte farkı 7 sayıya çıkaran ve sarı-kırmızılı takımın savunma direncinin düşmesiyle maçın kontrolünü eline almayı başaran Obradovic'in ekibi, Melih Mahmutoğlu'nun tamamını bu çeyrekte attığı 12 sayıyla soyunma odasına 17 sayılık farkla 57-40 önde girmeyi başardı.
Aslan bir türlü yetişemedi
İkinci yarıya Chuck Davis ve McCollum'un sayılarıyla giren Galatasaray farkı 9 sayıya kadar indirse de hücumda direksiyona geçen Bogdanovic ile topu iyi kullanan Fenerbahçe son çeyreğe 14 sayılık avantajla 74-60 önde girdi. Galatasaray final periyodunda farkı 8 sayıya kadar indirse de Vesely'nin etkili oyunuyla farkın erimesine izin vermeyen Fenerbahçe, karşılaşmadan 93-79'luk galibiyetle ayrıldı.      > Uğur AKTAN

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...