Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıçdaroğlu: Tarihi bir savunma yapacağız (Dreyfus nedir, kimdir?)

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu: Tarihi bir savunma yapacağız (Dreyfus nedir, kimdir?)

POLİTİKA Haberleri

HDP'nin mağdur edilmesine izin vermeyeceklerini söyleyen CHP Lideri, yargı sürecinde Dreyfus gibi savunma yapacaklarını belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin MYK toplantısında, dokunulmazlığının kaldırılmasının ardından yaşanacak yargı sürecinde, nasıl bir yol izleyeceklerini açıkladı.

HDP'NİN MAĞDUR OLMASINA İZİN VERİLMEYECEK
"Mağdur olarak HDP gösterilmeye çalışılıyor. Biz, hiç kimsenin mağdur olmasına izin vermeyeceğiz. CHP, bunların gerçek yüzünü ortaya koyacak.” diyen CHP Lideri, haksız yere casuslukla suçlanan Fransız Subay Dreyfus’unki kadar önemli bir savunma yapacaklarını söyledi.

"MAHKEMEDE TIPKI DREYFUS KADAR.."
Kemal Kılıçdaroğlu, "Haklılığımızı ortaya koyacağız. Esas savunmamız, bizi suçlayanların suçlu olduğunu ortaya çıkartacak. Mahkemede tıpkı Dreyfus kadar önemli dünya tarihine geçecek bir savunma yapacağız. Bütün dünya bizim davamızı izleyecek ve bizim haklılığımızı, bizi suçlayanların haksızlığını tüm belgeleriyle görecek.

DREYFUS KİMDİR?
Dreyfus, kendi savunmasını yaparken önce suçlanan aydın ve yazarların suçsuzluğunu, sonra da kendi suçsuzluğunu ispatlamış ve kendisini suçlayanların suçlu olduğunu ortaya koymuştu. Tarih bizim haklı olduğumuzu yazacak." şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...