Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit polisin ailesinden Sinan Çetin'in teklifine 2 kelimelik cevap

Düzenleyen:
Şehit polisin ailesinden Sinan Çetin'in teklifine 2 kelimelik cevap

YAŞAM Haberleri

Rüzgar Çetin'in karıştığı kazada şehit olan polis memurunun acılı ailesine "mağduriyetinizi giderelim" teklifi yapıldı. Ancak aile "davamızdan vazgeçmeyiz" diyerek bu teklifi reddetti.

Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in, Beşiktaş'ta, önündeki otomobili sollarken çarptığı polis aracında ağır yaralanan Emre Tetik şikâyetinden vazgeçti ama aynı kazada şehit olan polis İsmet Fatih Alagöz'ün eşi davadan vazgeçmiyor. Şehit polis Fatih Alagöz'ün eşinin avukatı, ''Olaydan sonra 'şikayetinizden vazgeçin-vazgeçmeyin mağduriyetinizi giderelim' dediler. Ancak aile kabul etmedi'' ifadelerini kullandı.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, Beşiktaş'ta lüks marka aracıyla, karşı yönden gelen polis aracıyla çarpışmış, araçtan fırlayan polis memuru İsmet Fatih Alagöz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olayda polis memuru Emre Tetik ise ağır yaralanmış, vücudunda kırıklar meydana gelmişti. Kaza esnasında alkollü olduğu öğrenilen Çetin, olayın ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

22 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

İddianamede Rüzgar Çetin'in 0.90 promil alkollü olduğu ifade edilirken, "Bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne, bir kişinin yaralanmasına neden olmak" suçlarından 3 yıldan 22 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edilmişti. İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkan Rüzgar Çetin, "Çok üzgünüm. Geçmişi değiştirmem mümkün değil. Tek isteğim ailesinin beni affetmesi" demişti. Çetin'in tahliye talebi de reddedilmişti.

"MAĞDURİYETİNİZİ GİDERELİM"

Rüzgar Çetin'in çarptığı polis aracında ağır yaralanan Emre Tetik şikayetinden vazgeçti ama aynı kazada şehit olan polis İsmet Fatih Alagöz'ün eşi davadan vazgeçmiyor.

Özlem Alagöz'ün avukatı, "Olaydan sonra 'Şikâyetinizden vazgeçin-vazgeçmeyin mağduriyetinizi giderelim' dediler. Ancak aile 'davamızdan vazgeçmeyiz' diyerek kabul etmedi" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...