Pınar Altuğ, ilk kez kızıyla kamera karşısında

Düzenleyen:
Pınar Altuğ, ilk kez kızıyla kamera karşısında

MAGAZİN Haberleri

Türkiye’nin en iyi sıvı deterjanı Persil Power-Jel’in yeni reklam filmi, hoş bir sürprizle ekranlarda...

Pınar Altuğ Atacan, Persil İçin İlk Kez Kızıyla Kamera Karşısına Geçti…

Persil’in sevilen yüzü ve başarılı oyuncu Pınar Altuğ Atacan, markanın yeni reklam filmi için kamera karşısına geçti, ünlü oyuncuya ilk kez kızı Su da eşlik etti.  

Persil’in yüzü Pınar Altuğ Atacan, markanın yeni geliştirilmiş formülünü tanıtmak için yapılan fotoğraf ve reklam filmi çekimlerinde rol aldı. Pınar Altuğ’a bu çekimlerde ilk kez, kızı Su da katıldı. Üç gün süren çekimler boyunca pozitif enerjisi ve yeteneği ile dikkat çeken Su Atacan, başarılı performans göstererek kameralar önündeki ilk çalışmasına imza attı. Her fırsatta Persil’in reklam yüzü olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Pınar Altuğ Atacan, markaya duyduğu bağlılık ve güveni, kızı Su’nun kamera önüne geçmesine izin vererek de göstermiş oldu. 

Yeni Persil Power-Jel’i tanıtmak için profesyonel bir ekip ve alanında en iyi isimlerle çalışan Persil’in reklam filmi çekimleri, başarılı Fransız Yönetmen Emmanuelle Thamie imzası taşıyor.

Henkel dünya çapında Çamaşır ve Ev Bakımı, Beauty Care ve Yapıştırıcı Teknolojileri olmak üzere üç iş biriminde lider markalar ve teknolojilerle faaliyet göstermektedir. 1876 yılında kurulan Henkel; Persil, Schwarzkopf ve Loctite gibi tanınmış markaları ile faaliyet göstermekte ve hem tüketici ürünleri hem de endüstriyel alanda, global olarak pek çok pazar liderliği bulunmaktadır. Tüm dünyada yaklaşık 50.000 çalışanı bulunan Henkel, 2015 mali yılında 18 milyar 100 milyon Euro’luk satış ve 2 milyar 900 milyon Euro’luk faaliyet karı gerçekleştirmiştir. Henkel imtiyazlı hisse senetleri, Almanya DAX borsa endeksine kayıtlıdır.

Pınar Altuğ, ilk kez kızıyla kamera karşısında

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...