Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mardin'de teslim ol çağrısına ateşle karşılık veren PKK'lılar öldürüldü

Düzenleyen:
Mardin'de teslim ol çağrısına ateşle karşılık veren PKK'lılar öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonda güvenlik güçlerince çembere alınan teröristlere "teslim ol" çağrısı yapıldı. Çağrıya ateşle karşılık veren ve kaçmaya çalışan 3 terörist etkisiz hale getirildi, bir terörist yaralı ele geçirildi

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 3 terörist etkisiz hale getirildi, bir terörist yaralı olarak yakalandı. İlçede PKK'lı teröristlerce açılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması, tuzaklanan el yapımı patlayıcıların imhası ve kamu düzeninin yeniden tesis edilmesine yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca başlatılan "Atmaca-7 Operasyonu" sürüyor. Müşterek operasyonda Yenişehir Mahallesi'nde çembere alınan ve çıkış yolları kapatılan teröristlere güvenlik güçlerince, "teslim ol" çağrısı yapıldı. Çağrıya ateşle karşılık veren ve kaçmaya çalışan 3 terörist etkisiz hale getirildi, bir terörist de yaralı ele geçirildi. Bölgede operasyon devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...