Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Basketbolda derbi heyecanı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Basketbolda derbi heyecanı

SPOR Haberleri  / İHA

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank, Play-Off Yarı Final ikinci maçında yarın saat 20.00’de Ülker Sports Arena’da karşılaşacak.

Spor Toto Basketbol Ligi Yarı Final ikinci maçında Fenerbahçe, yarın saat 20.00’de Galatasaray Odeabank ile karşılaşacak. Serinin ilk maçında sarı-lacivertliler parkeden 93-79’luk skorla galip ayrılmıştı. 

BU SEZON 4. RANDEVU 
Bu sezon ligde 2, play-off'larda da 1 kez karşı karşıya gelen iki ekipten, Fenerbahçe 2 kez parkeden galip ayrıldı. Sarı-lacivertliler ligde evinde oynadığı maçları 77-68 ve 93-79’luk skorlarla kazanırken, Galatasaray Odeabank ise Abdi İpekçi’de oynadığı karşılaşmayı 80-63 kazandı. 

FENER 12 MAÇTIR EVİNDE GALİP 
Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank bugüne dek 132 lig maçında karşılaştı. Bu maçlarda 68 kez sarı-lacivertliler kazanırken, 64 kez ise sarı-kırmızılılar parkeden galip ayrıldı. Fenerbahçe, evinde oynadığı Galatasaray Odeabank’a 12 maçtır kaybetmiyor. 

TAKIMLARIN LİDERLERİ: "MCCOLLUM VE BOGDANOVIC" 
Fenerbahçe 84.6 sayı, 34.0 ribaund ve 18.3 asist ortalamalarıyla oynarken, Galatasaray Odeabank ise 82.2 sayı, 35.1 ribaund ve 17.1 asist ortalamalarıyla oynuyor. Sarı-kırmızılılarda Amerikalı basketbolcusu Errick McCollum 15.3 sayı ile takımını sırtlarken, sarı-lacivertlilerde ise Sırp yıldızı Bogdan Bogdanovic 13.4 sayı ile takımına katkıda bulunuyor.  3 galibiyete ulaşan ekibin finale çıkacağı seride Fenerbahçe 1-0 önde bulunuyor. Serinin ikinci maçı yarın Ülker Sport Arena'da oynanacakken, 3. maç ise 29 Mayıs Pazar günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...