Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ergin Ataman'dan Fenerbahçe'ye cevap

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ergin Ataman'dan Fenerbahçe'ye cevap

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Kulübü’nün, hakkında yaptığı açıklamalara sosyal medya adresinden cevap verdi. Ataman, kendisi ve oyuncusu Göksenin Köksal’ın hedef haline getirildiğini belirtti.

Galatasaray Odeabank’ın Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Kulübü’nün, hakkında yaptığı açıklamalara sosyal medya adresinden cevap verdi. Ataman’ın açıklamaları şöyle:

“Dün akşam oynanan maçta yaşananlarla ilgili yorumdan kaçınmak istesem de Fenerbahçe Spor Kulübü’nün son açıklamasından sonra sessiz kalamayacağım.

Saha içinde bir pozisyonda yaşananlardan sonra salonda gerginlik artmasın diye oyuncumu kenara aldım. Ancak bizim benchin 1 metre yakınındaki grubun, milli bir sporcuya çok ağır küfürlü tezahüratı başlayınca başhakemden kuralı uygulayıp anons yaptırmasını istedim.

Susturulması gereken bu grubun tezahüratları ayrıca ekranlardan da gayet net bir şekilde duyuldu. Ancak başhakem ısrarla bunu reddedince ben de kendisine itiraz ettim. Ne Fenerbahçe taraftarıyla ne de Fenerbahçe Başkanı olan şahıs ile en ufak bir diyalog ve göz temasım olmamıştır.

Fenerbahçe’nin yaptığı açıklamayla yine ben ve sporcum hedef haline getirilmiştir. Türkiye’de sporun güzelliklerinin ön plana çıkması için haftalardır yaptığım iyi niyetli çabaları planlanmış bir tezgah olarak göstermeye çalışan zihniyetin takdirini Türk spor kamuoyuna bırakıyorum.

Ancak şunun da altını çizmek isterim ki bu zihniyet, her platformda sürdürdüğüm fair-play çabalarının önüne geçemeyecektir.”

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...