Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

En değerli Türk kulübü belli oldu

Düzenleyen:
En değerli Türk kulübü belli oldu

SPOR Haberleri

Ünlü araştırma şirketi KPMG Avrupa'nın en değerli futbol kulüplerini belirledi. Türk takımları arasında 22.sırada yer alan Fenerbahçe, en değerli Türk kulübü oldu.

Ünlü araştırma şirketi KPMG, Avrupa'nın en değerli futbol kulüplerini belirledi. Araştırmaya göre Avrupa'nın en değerli futbol kulüpleri Manchester United ve Real Madrid. Bu araştırma da gösterdi ki, kulüplerin yaşadığı kısa süreli başarısızlıklar, değerlerini düşürmüyor.

SON 3 YILDIR ŞAMPİYON OLAMADILAR

İki kulüp de son 3 yıldır liglerinde şampiyon olamazken, taraftar sayılarında veya popülaritelerinde her hangi bir eksilme görülmedi.

BARCELONA ÜÇÜNCÜ OLDU

Barcelona bu listeye üçüncü, Alman devi Bayern Münich dördüncü ve Arsenal de beşinci olarak girdi.

EN DEĞERLİ KULÜP FENERBAHÇE

32 kulübün açıklandığı listeye göre en değerli futbol kulübümüz, Fenerbahçe. 256 milyon Euro değeri ile listeye 22 sıradan giren Sarı lacivertlileri, 225 milyon Euro ile 24. sırada bulunan Galatasaray takip etti.

Beşiktaş veya Trabzonspor ise en değerli 32 kulüp arasına giremedi. Ancak önümüzdeki sezon ülkemizi şampiyonlar liginde temsil edecek olan Beşiktaş'ın değerinin artmasının beklendiği belirtildi.

 

En değerli Türk kulübü belli oldu

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...