Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nusaybin'de 130 terörist kıstırıldı

Düzenleyen:
Nusaybin'de 130 terörist kıstırıldı

GÜNDEM Haberleri

Mardin Nusaybin ilçesinde kırsaldan gelen 125-130 civarında terörist olduğu ihbarı üzerine güvenlik güçlerinin operasyon başlattığı ve teröristlerin kıstırıldığı öğrenildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, kırsaldan gelen 125-130 civarında terörist olduğu bilgisini alan güvenlik güçlerinin operasyon başlattı. Teröristlerin kıstırıldığı ve askeri müdahale hazırlıklarının yapıldığı gelen bilgiler arasında.

Askeri kaynaklar, terör örgütünün bölgeden çekildiğini duyursa da operasyonlarla temizlenen bölgelerin dışında, örgütün yerleştirdiği el yapımı patlayıcıların halen durduğunu bildirdi. Bunların temizlenmesi ve tekrar sivil halkın güvenle yaşayabileceği bir ortamın sağlanması için bölgedeki operasyonların devam etmesi gerektiği belirtildi.

- "Asker bize insanca muamele etti"

Bölgede teslim olan teröristlerden birinin, "Biz olsak askerin kafasına sıkardık, oysa asker bizi insanca karşıladı ve insanca muamele etti, kendimden utanıyorum." dediği aktarıldı.

Güvenlik güçlerinin teslim olanlara yaklaşımını gören ve buna rağmen teslim olmayı seçmeyen 5 teröristin ise dün gece saat 03.30'da mezarlık bölgesine doğru kaçarken etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...