Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

50 kişinin kartını kopyalayan dolandırıcılar yakalandı

Düzenleyen:
50 kişinin kartını kopyalayan dolandırıcılar yakalandı

YAŞAM Haberleri

Karabük’te 50 kişinin kartlarını kopyaladıkları tespit edilen ATM fareleri, 24 saat içinde yakalandı.

ATM cihazı üzerinde kart kopyalama ve şifrelerin tespiti için konulan düzeneğin bulunması üzerine çalışma yapan Karabük Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucu olayın failleri olduğu tespit edilen 3 kişiyi parmak izlerinden yola çıkarak 24 saat içinde kıskıvrak yakaladı. Karabük ve Bartın’da aynı yöntemle iş yaptıkları tespit edilen Dursun D., Mustafa S. ve Samet Y. isimli şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

50 KİŞİNİN KARTLARINI KOPYALADILAR
Öte yandan, polis ekipleri şahısların evlerinde yaptıkları incelemede ise, olayda kullandıkları malzemeler ile kullanıma hazır boş kredi kartı ve banka kartları da ele geçirdi. Ekipler ilk belirlemelere göre 50 kişinin kartının kopyalandığını tespit etti. Emniyette sorgusu yapılan 3 kişi daha sonra sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Karabük Adliyesi’ne sevk edildi. Zanlılar adliye girişinde gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...