Beşiktaş'ta 3 isim takımdan ayrılıyor

Düzenleyen:
Beşiktaş'ta 3 isim takımdan ayrılıyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta Veli hakkındaki karar omuz raporundan sonra netleşecek ancak Alexis ve Serdar Kurtuluş'un durumları belli oldu.

Beşiktaş’ta gidecek futbolcular yavaş yavaş belli olmaya başlıyor.

VELİ, SERDAR VE ALEXIS
Hürriyet'in haberine göre; Siyah beyazlılarda Veli Kavlak, Alexis Delgado ve Serdar Kurtuluş ile yollar ayrılacak.

Geçen sezonun ikinci yarısından itibaren yaşadığı omuz sakatlığını uzun süre atlatamayan ve bu sezon ligin ikinci devresinde sahalara dönse de eski performansına bir türlü ulaşamayan Veli’den bir rapor daha istenecek.

Yönetimin, “Kendini de bizi de oyalama” dediği tecrübeli oyuncu için son karar işte bu rapora göre verilecek, fakat devam etme olasılığı da zayıf görünüyor.

ALEXIS’İN HESABI AKHİSAR MAÇINDA KESİLDİ
Andreas Beck’e formayı kaptıran Serdar Kurtuluş da gidecek isimlerden. Şenol Güneş, Beck’in performansını da yeterli bulmadığı için bu mevkiye yeni bir isim daha alınacak.

Bu durumda Serdar’a yol görünecek. Serdar’ın Antalyaspor’a gitmesi bekleniyor. Devre arası Getafe’den alınan ve 2.5 yıllık imza atan Alexis Delgodo ile de yollar ayrılacak.

Şenol Güneş’in genel olarak da oyun yapısını dengesiz bulduğu Alexis’in bileti, Akhisar maçında yaptığı hatalardan sonra kesilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...