Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Oğlundan, Ronaldo'yu kıskandıracak açıklama

Düzenleyen:
Oğlundan, Ronaldo'yu kıskandıracak açıklama

SPOR Haberleri

Özel bir TV kanalına açıklamalar yapan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, ''Oğlum bazen evde yanıma gelip, Bale'in benden daha hızlı olduğunu söylüyor. Ona kimse babandan daha hızlı değil cevabını veriyorum" diye konuştu.

Messi'ye hayranlığıyla bilinen Ronaldo JR'ın bu kez Gareth Bale'in babasından daha hızlı olduğunu söylemesi baba Ronaldo'yu oldukça kıskandırdı.

"BAZEN YANIMA GELİP 'BALE DAHA HIZLI' DİYOR"

Özel bir TV kanalına konuşan Ronaldo, "Oğlum birçok yönden hayatımı değiştirdi. Bir oğlumun olması rüya gibi. Bende birçok şeyin değişmesine neden oldu. Bazen evde yanıma gelip, Bale'in benden daha hızlı olduğunu söylüyor. Ona kimse babandan daha hızlı değil cevabını veriyorum" diye konuştu.

"BANA BARÇA'YI TUTTUĞUNU SÖYLEYEMEZ"

Oğlunun tuhaf şeylerle kendisine gelmesinden büyük sevinç duyduğunu da sözlerine ekleyen Ronaldo, "Bana Barcelona'yı tuttuğunu asla söyleyemez. Babasının genlerini taşıyorsa bu imkansız. Olursa da onun mutluluğu için bunu kabul ederim" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...