Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MGK: Teslim olmak dışında başka çareleri yok

Düzenleyen:
MGK: Teslim olmak dışında başka çareleri yok

GÜNDEM Haberleri

65. Hükümetin ilk Millî Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirildi.

Toplantı Başbakan Binali Yıldırım’ın ilk MGK’sı oldu. 5.5 saat süren toplantı sonrasında yapılan açıklamada özetle şöyle denildi: Terörle mücadelede gelinen aşama, milli güvenliğimizi tehdit eden ve bir terör örgütü olan Paralel Devlet Yapılanması’na karşı alınan tedbirler görüşülmüştür. Devletin hukuk sınırları içinde, kararlılık ve hassasiyetle yürüttüğü operasyonlar neticesinde, halkın desteğini alamayan ve teslim olmaktan başka çaresi bulunmayan terör örgütünün ve siyasi uzantılarının bölgede yaşayan vatandaşlarımızın temsilcisi olmayacağı vurgulanmıştır. Terör örgütünün Suriye kolu PYD/ YPG’nin Prag, Stockholm, Berlin ve Paris’te temsilcilik açmasına izin verilmesi teröristleri cesaretlendirmektedir. DAEŞ terör örgütüne karşı yürütülen mücadele  kapsamlı değerlendirilmiş, ‘güvenli bölge’ ile ‘uçuşa yasak bölge’ uygulamasının gerekliliği bir kez daha ortaya konmuştur.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...