Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Efes finali araladı

Düzenleyen:
Efes finali araladı

Ekonomi Haberleri

Evinde rahat bir oyun çıkaran lacivert-beyazlılar, baştan sona üstün oynadığı maçı kazanıp seride durumu 2-0'a getirdi

Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Ligi yarı final ikinci maçında Darüşşafaka Doğuş'u 88-73 mağlup etti ve üç galibiyete ulaşan takımın finale yükseleceği seride durumu 2-0'a getirerek büyük avantaj yakaladı. Abdi İpekçi'de oynanan karşılaşmaya oldukça etkili bir savunmayla başlayan lacivert-beyazlılar, Dunston'ın 9 sayı bulduğu ilk dakikalarda rakibine 13-2'lik üstünlük kurdu. Oktay Mahmuti'nin erken gelen molası da Darüşşafaka hücumlarına çare olmayınca ilk çeyrek 22-10'luk Anadolu Efes üstünlüğüyle geçildi. İkinci çeyreğe de 7-1'lik seriyle başlayan ev sahibi ekip, Darüşşafaka'nın savunma sertliğini arttırmasıyla beraber top kayıpları yaşasa da çeyreğin sonunu iyi oynadı ve soyunma odasına 43-30 önde girmeyi başardı.
Heurtel dinlendi
Üçüncü çeyrekte Darüşşafaka hücum planlarını Semih Erden üzerinde yoğunlaştırırken, Efes, Fransız yıldızı Heurtel'in topu iyi yönlendirmesiyle skor üretmekte zorluk yaşamadı. Bu bölümde Harangody'nin Saric'in karşısında duramamasını iyi değerlendiren Efes, çeyreğin bitimine 3.5 dakika kala 51-38'le farkı 23 sayıya kadar çıkardı. Son çeyreğe 73-46 önde giren lacivert-beyazlılar, Heurtel'in dinlendirildiği bu bölümde Daçka'nın 9-0'lık serisine rağmen maçın kontrolünü kaybetmedi. Son bölümde Wilbekin'in çabaları yeterli olmayınca Efes karşılaşmadan 88-73'lük galibiyetle ayrıldı. Serinin üçüncü maçı yarın 18.00'de Ayhan Şahenk'te oynanacak. Anadolu Efes rakibini mağlup etmesi halinde finale yükselecek. 
    > Uğur AKTAN

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...