Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Titiz seçici Yanal

Düzenleyen:
Titiz seçici Yanal

SPOR Haberleri

Menajerler, 30 futbolcu önerdi. Ancak Yanal, futbolcu avına çıktığı Fransa’dan yönetime “Acele etmeyin, beni bekleyin. Önce prensip” diye mesaj gönderdi.

Akyazı Stadı ve teknik direktör Ersun Yanal ile heyecan tazeleyen bordo mavililer, Trabzonspor’u iki yılda zirveye taşıyacak iskelet kadronun bir an önce kurulması için transfer çalışmalarına fiilen start verdi. Başkan Muharrem Usta, yöneticiler ve Yanal üç ayrı koldan futbolcu avına çıkarken menajerler, bordo-mavili kulübe 30 futbolcu önerdi. Ancak geçen sezon transferde yaşanan büyük hayal kırıklığını iyi bilen yeni teknik direktör Ersun Yanal, futbolcu avına çıktığı Fransa’dan bordo mavili yönetime, “Acele etmeyin, beni bekleyin. Önce prensip” diye mesaj gönderdi.
Kesinlikle oynamayacak futbolcu istemiyorum
Tecrübeli teknik adam Yanal, transferde ana prensibin takıma doğrudan katkı sağlayacak oyuncular olması gerektiğini belirtirken, futbolcu avına çıktığı Fransa’dan yönetime “Acele etmeyin, beni bekleyin. Önce prensip” diye mesaj gönderdi. “Yeni sezonda daha güçlü bir Trabzonspor” parolasıyla yola çıkan Ersun Hoca, transfer politikasında izlenecek yolu ise “Amaç; hem kulübü yeni bir mali yük altına sokmamak hem de kadroyu mümkünse şampiyonluk yaşamış karakterdeki oyuncularla en verimli şekilde oluşturmak. O sebeple, oynamayacak ve bir hedefe odaklanmayacak futbolcuyu kadromda istemiyorum” diye anlattı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...