Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Oya Aydoğan yerine gelecek isim belli oldu

Düzenleyen:
Oya Aydoğan yerine gelecek isim belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Oya Aydoğan'ın rol alacağı 'Şahane Damat' dizisinde Aydoğan'ın rolü Nükhet Duru'ya verildi.

Aort damarının yırtılması sonucu 8 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra 15 Mayıs Pazar günü hayatını kaybeden Oya Aydoğan'ın ölmeden önce anlaşma yaptığı dizinin akıbeti belli oldu. Milliyet yazarı Alie Eyüboğlu, Aydoğan'ın yerine bu rolü Nükhet Duru'nun üstleneceğini duyurdu.

İşte Eyüboğlu'nun yazısıyla ilgili o bölüm

Sevgili Cengiz Semercioğlu, Kelebek'te yazmıştı; Oya Aydoğan yaşasaydı Osman Sınav'ın Star TV'ye çekeceği "Şahane Damat"ta oynayacağını. 

Özgüner, "Şahane Damat"ta Oya Aydoğan'ın canlandıracağı rol için Nükhet Duru ile anlaşıldığını söyledi. Bu vesileyle Oya Aydoğan'a bir kez daha Allah'tan rahmet, epeydir dizilerde görmediğimiz Nükhet Duru'ya da yeni projesinde bol reyting diliyorum.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...