Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmir'in 4 ilçesinde büyük terör operasyonu

Düzenleyen:
İzmir'in 4 ilçesinde büyük terör operasyonu

GÜNDEM Haberleri

İzmir'in Konak, Karşıyaka, Menemen ve Bayraklı ilçelerinde, Birleşik Özgürlük Güçleri adlı terör örgütüne yapılan operasyonda, 7 ev ve bir parti binasında çok sayıda örgütsel döküman, dijital malzeme, yasak yayın, kılıç, pala, döner bıçağı, sapan ve bilye çıktı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturmada, Birleşik Özgürlük Güçleri isimleri terör örgütünün İzmir yapılanmasının illegal eylemler içerisinde olduğunun belirlenmesi üzerine, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bugün saat 06.00 sıralarında, Konak, Buca, Karşıyaka, Bayraklı ve Menemen ilçelerinde 7 ev ve bir parti binasında arama yaptı. Yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel döküman, dijital malzeme, yasak yayın, kılıç, pala, döner bıçağı, sapan ve bilye çıktı. Aramalarda 10 şahıs yakalanırken 3 zanlının aranmasına devam edildiği bildirildi. Operasyonda yakalanan şahısların çoğunun aynı evde kalmaları ve evde birçok suç unsurunun elde edilmesi buranın örgüt evi olduğu yönünde değerlendirildi. 

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...