Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Boşandığı eşinin yatalak annesine bakıyor

Düzenleyen:
Boşandığı eşinin yatalak annesine bakıyor

YAŞAM Haberleri

Denizli'nin Merkezefendi İlçesi'nde 53 yaşındaki Nurşen Yılmaz, vefa örneği göstererek, boşandığı eşinin yatalak annesi 78 yaşındaki Cemide Ongun'a bakıyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'nun ziyaret edip, hasta yatağı hediye ettiği Nurşen Yılmaz, kayınpederinin emaneti olduğunu için boşandığı eşinin annesine baktığını söyledi. Merkezefendi Belediyesi, evde yatalak yaşayan hastaların daha rahat bakımlarının sağlanabilmesi için ilçe merkezindeki 100 yatalak hastaya 100 motorlu yatak hediye etti. Merkezefendi Belediyesi'nin motorlu yatak hediye ettiği hastalardan biri de 78 yaşındaki felçli Cemide Ongun.
Aynı zamanda tansiyon, şeker, alzheimer ve kolesterol hastası olan Ongun'un tüm ihtiyaçlarını ise eski gelini Nurşen Yılmaz gideriyor. Tuvalet ihtiyacından yemek ihtiyacına kadar eski kayınvalidesinin ihtiyaçlarını karşılayan Yılmaz, vefa örneği gösteriyor. Eşinden yıllar önce ayrıldığını söyleyen Nurşen Yılmaz, 8 ay önce de boşandı.

'KAYINPEDERİMİN EMANETİ'

Nurşen Yılmaz, 30 yıllık kayınvalidesini çok sevdiğini ve kayınpederinin emaneti olduğu için bakımını üstlendiğini belirterek, "8 ay önce eşimden resmi olarak boşandım. Yıllardır kendisiyle ayrı yaşıyoruz. Kayınvalidemle yaklaşık 30 sene birlikte hayat geçirdik. Rahmetli kayınpederim vefat etmeden önce kayınvalidemi bana emanet etmişti. O'nun emanetine sahip çıkıyorum. Bu durumdan da çok memnunum. Eski kayınvalidemle anne kız gibiydik. Daha önce sosyal güvencem yoktu. Babamın vefat etmesi nedeniyle yeni maaş bağlandı" dedi.
Merkezefendi Belediyesi'nin verdiği yatağın yaşamlarını kolaylaştırdığını da söyleyen Nurşen Yılmaz, "Anlaşamayan gelin ve kaynanalar için de şunu söylemek istiyorum. Kesinlikle anlaşılamayacak bir şey yok. 30 yıldır ben anlaşıyorsam onlar da anlaşabilir. Hiçbir şey tek taraflı değildir. Hoşgörülü olmak gerekiyor. Elimden geldiği kadarıyla eski kayınvalideme bakmaya çalışıyorum" diye konuştu.

Cemide Ongun ve Nurşen Yılmaz'ın beraber yaşadığı evi ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı AK Partili Muhammet Subaşıoğlu, örnek davranışından dolayı Nurşen Yılmaz'ı tebrik etti. Başkan Subaşıoğlu, "Merkezefendi Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan yatalak hastalarımıza 100 motorlu yatak hediye etmiştik. Bu çerçevede bugün çok makbule geçen bir yere yatağın geldiğini görünce ayrı bir mutluluk yaşıyoruz. Bu duyarlı davranışı için Nurşen Yılmaz hanımefendiyi de gerçekten kutluyorum. Nurşen hanım gerçekten toplumumuza örnek oluyor" dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...