Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sakatlanan Sneijder Milli Takım kadrosundan çıkarıldı

Düzenleyen:
Sakatlanan Sneijder Milli Takım kadrosundan çıkarıldı

SPOR Haberleri

Galatasaraylı Wesley Sneijder, Fenerbahçe ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinde yaşadığı sakatlıktan dolayı Hollanda A Milli Futbol Takımı'nın kadrosundan çıkarıldı.

Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi Galatasaray oldu. Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmada sakatlanarak oyuna devam edemeyen Wesley Sneijder ile ilgili Hollanda Kraliyet Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada tecrübeli futbolcunun Milli Takım'ın kadrosundan çıkarıldığı belirtildi.

YERİNE BAŞKA OYUNCU ÇAĞRILMADI

Açıklamada, teknik direktör Danny Blind'in Sneijder'in yerine başka bir oyuncuyu çağırmadığı, Hollanda'nın 26 kişilik aday kadrosunun ise 23'e düşürüldüğü ifade edildi. Blind, daha önce de benzer sebeplerle PSV Eindhoven'dan Jurgen Locadia ve Davy Pröpper ile Utrecht'ten Bart Ramselaar'ı kadrodan çıkarmak zorunda kalmıştı.

3 HAZIRLIK MAÇI YAPACAKLAR

Portekiz'de 22 Mayıs'tan bu yana kamp yapan Hollanda, bugün İrlanda, 1 Haziran'da Polonya ve 4 Haziran'da ise Avusturya ile hazırlık maçları yapacak. Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) finallerinde yer alamayacak Hollanda, tüm hazırlık maçlarını deplasmanda oynayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...