Derbi heyecanı devam ediyor

Düzenleyen:
Derbi heyecanı devam ediyor

SPOR Haberleri

Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off karşılaşmasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi heyecanı devam ediyor. İki ezeli rakip saat 20.00'de Ülker Sports Arena'da karşılaşacak.

Ezeli rakipler arasında 25 Mayıs Çarşamba günü Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off Yarı Finali serisi ile başlayan derbi maratonu bugün de yine basketbolla sürecek. Çarşamba günü yarı final ilk maçında Fenerbahçe, Ülker Sports Arena’da karşılaştığı Galatasaray Odeabank’ı 93-79’luk skorla mağlup ederek seride 1-0 öne geçmişti. Dün ise futbolda Ziraat Türkiye Kupasında sarı kırmızılı ekip, rakibini 1-0 yenerek kupanın sahibi olmuştu.

Derbi heyecanı bugün de potada devam edecek. Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final ikinci maçında Fenerbahçe, bir kez daha Ülker Sports Arena’da Galatasaray Odeabank’ı konuk edecek. Maç saat 20.00’de başklayacak ve Lig Tv 3’ten naklen yayınlanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...