Beşiktaş'a ihraç şoku!

Düzenleyen:
Beşiktaş'a ihraç şoku!

SPOR Haberleri

Beşiktaş U21 Takımı'nın hocası Yasin Sülün, Malezya'da düzenlenen "Frenz United International Cup 2016" turnuvasının ilk maçında takımına yelek giydirmeyi reddedip, sahadan çekince siyah-beyazlılar turnuvadan ihraç edildi.

Beşiktaş U21 takımı Malezya'da düzenlenen Frenz International Cup turnavasına katıldı. Siyah-beyazlılar, Johor Bahru kentinde düzenlenen organizasyonda ilk maçını 25 Mayıs'ta Brezilya'nın Internacional takımı ile yapıyordu.

Mücadelenin 20. dakikasında skor 1-1'ken maçın gözlemcisi, Yasin Sülün'ü rakip takımın formasıyla aynı renkte tişört giydiği için üzerine bir yelek giymesi yönünde uyardı. Sülün ise buna karşı çıktı.

TAKIMINI SAHADAN ÇEKTİ

Daha sonra maçın hakemi gelip aynı uyarıyı yaparken Yasin Hoca yelek giymeyi ısrarla reddetti. Hakem de bu konuda uyarılarını sürdürünce Sülün, takımı sahadan çekti. Bu duruma rakip takım teknik heyeti de hiçbir anlam veremedi.

HÜKMEN MAĞLUP SAYILDI

Hakemler, Beşiktaş'a soyunma odasından dönüp maça devam etmesi için 30 dakika süre verirken Yasin Sülün oyuncularını sahaya çıkarmadı. Bunun üzerine Beşiktaş 3-0 hükmen mağlup sayıldı ve turnuvadan diskalifiye edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...