Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dursun Özbek'ten kupa açıklaması

Düzenleyen:
Dursun Özbek'ten kupa açıklaması

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe’yi 1-0 yenerek kazandıkları Ziraat Türkiye Kupası için, "bu bayram bütün Galatasaray taraftarına armağan olsun. Sevincimiz büyük" açıklamasını yaptı.

Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek, ikinci başkan Cengiz Özyalçın, başkan yardımcıları Nasuhi Sezgin ile Eşref Alaçayır, yönetim kurulu üyeleri Can Topsakal, İsmail Sarıkaya ve Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup ederek şampiyon olmalarını GS TV’ye değerlendirdi.

ÖZBEK: "CAMİANIN BU KUPAYA İHTİYACI VARDI"

Camianın bu kupaya ihtiyacı olduğunu söyleyen Dursun Özbek, "Oyuncularıma teşekkür ediyorum; çok büyük bir teşekkürü de taraftarıma gönderiyorum. Bu kupayı taraftara armağan ediyorum" şeklinde konuştu.

Bugün Galatasaraylıların bayramı olduğunu belirten ikinci başkan Cengiz Özyalçın ise, "Bu bayram bütün Galatasaray taraftarına armağan olsun. Sevincimiz büyük" ifadelerini kullandı.

SEZGİN: "GALATASARAY KUPALARIN TAKIMI"

Çok mutlu olduklarını vurgulayan Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, "Öncelikle Galatasaraylılar ve futbolseverler bilir ki Galatasaray kupaların takımı. Bu önemli bir kupa. Avrupa cezamız var; belli olmaz tabi ama bunu atlatmış olacağız. CAS davası lehimize de dönebilir. Kupaya da devam edebiliriz. Bunda emeği geçen sayın başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca tabii ki futbolun esas aktörleri olan taraftarımız, Florya ekibimiz, en küçüğünden en büyüğüne kadar çalışan emekçilerimiz, teknik heyetimiz, sağlık heyetimiz ve futbolcularımız çok önemli bir şeyi başardılar. Biz kupalara alışığız; senelerdir alırız. Çok mutluyuz. Taraftara hediye olsun" ifadelerini kullandı.

Taraftarın yüzünü güldürdükleri için mutlu olduklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Eşref Alaçayır ise, "Bir nebze olsun taraftarın yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize. Bu gece bu neşeyi bize yaşatan oyunculara ve teknik ekibe, taraftara çok teşekkür ediyorum. Gelecek sezon bunun kat be kat üzeri olacak" dedi.

TOPSAKAL: "KUPAYI KAZANMAK MÜTHİŞ BİR OLAY"

Kupayı kazanmanın müthiş bir olay olduğunu belirten yönetim kurulu üyelerinden Can Topsakal da, "Hak etti çocuklar; inandılar, biz de inandık. Fenerbahçe’yi yenerek kupayı almak bambaşka bir zevk. Fenerbahçe’ye bu kupayı vermediğimiz için çok mutluyuz. Bundan sonra da tüm kupaları almak istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Kupanın Galatasaray camiasına hayırlı olmasını dileyen İsmail Sarıkaya, "Kupayı Fenerbahçe’yi yenerek almak ayrı bir keyif. Unutulmamalı ki Galatasaray bir spor kulübü. Futbolda kupayı aldık; basketbolda Avrupa şampiyonu olduk, bayan voleybolda final oynadık, iki kürekçimizi olimpiyatları gönderdik. Camiamıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar ise, "Kupayı kaybetseydik; 2 yıl Avrupa’dan uzak kalmak bizi sıkıntıya sokabilirdi. Bu sebeple bizim için çok önemli. Taraftarımıza hediye olsun" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...