Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Teröristler muhtarı diri diri yaktı!

Düzenleyen:
Teröristler muhtarı diri diri yaktı!

GÜNDEM Haberleri

Çözülme sürecine giren bölücü terör örgütü terör örgütü, DAEŞ ile aynı yöntemleri kullanmaya başladı. Mardin-Yeşilli ilçesi Merkez Bahçebaşı Mahallesi Muhtarı Memet Acu, bölücü terör örgütü mensupları tarafından kaçırıldıktan sonra canlı canlı yakıldı.

Bölgedeki askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, 26 Mayıs 2016 Perşembe günü Mardin-Yeşilli ilçesi Merkez Bahçebaşı Mahallesi Muhtarı Memet Acu evinden ayrıldıktan sonra saat 18.00 sıralarında yolda bölücü terör örgütü tarafından durdurularak kaçırıldı ve aracı gasp edildi.

Teröristler muhtarı diri diri yaktı!

Saat 23.30 sıralarında ise Bahçebaşı Mahallesine 3-4 km mesafede eski Savur yolu üzerinde, Memet Acu’ya ait yanmış bir araç ve içerisinde yanmış şekilde bir insan cesedi bulundu. Yanan aracın arka tarafında asfalt üzerine sprey boya ile “PKK YP” yazıldığı görüldü. Olayın aydınlatılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. Acu’nun naaşı, otopsi yapılmak üzere Mardin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Teröristler muhtarı diri diri yaktı!

Askeri kaynaklar, medyada bölücü terör örgütünün kullandığı taktik ve teknikleri DEAŞ’tan öğrendiği yer aldığını hatırlatarak bu olaydan da görüldüğü üzere, bölücü terör örgütünün sadece silahlı saldırıyı değil, barbarca insan katletmenin farklı usullerini de DEAŞ’tan öğrendiğine dikkat çekti.

Teröristler muhtarı diri diri yaktı!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...