Fetih şöleni için hazırlıklar sürüyor

Düzenleyen:
Fetih şöleni için hazırlıklar sürüyor

GÜNDEM Haberleri

İstanbul’un fethinin 563. yılı kutlamaları dolaysısıyla gerçekleşecek olan Fetih şöleni için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Fetihin canlandırılması için alana 4500 metrekare büyüklüğünde sur şeklinde bir sahne kuruldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla YenikapıMiting alanında pazar günü gerçekleştirilecek olan İstanbul'un fethinin 563. yılı kutlamaları için hazırlar devam ediyor.

İSTANBULLULAR ÇOK ŞAŞIRACAK

Fetih canlandırılması için alana 4500 metrekare büyüklüğünde sur şeklinde bir sahne kuruldu. Ses ve ışık gösterilerinin yapılacağı şölen için görevliler aralıksız çalışıyor.

Fetih şöleni için hazırlıklar sürüyor

BU YOLLAR KAPALI

Bu arada 29 Mayıs Pazar günü Yenikapı miting ve etkinlik alanında gerçekleştirilecek İstanbul’un Fethi’nin 563. Yılı Kutlamaları nedeniyle kapalı olacak yolları duyurdu. İBB’nin açıklamasında Pazar günü, 06:00-24:00 saatleri arasında Bakırköy-Aksu Caddesi (Taşhan Kavşağı) ve Fatih-Aksakal Caddesi arasında kalan Sahil Yolu geçici olarak trafiğe kapatılacağı bildirildi. 

Fetih şöleni için hazırlıklar sürüyor

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...