Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan açıkladı: 'MGK'da Gülen için karar alındı'

Düzenleyen:
Erdoğan açıkladı: 'MGK'da Gülen için karar alındı'

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'paralel yapı'yla ilgili olarak MGK'da tavsiye kararı aldıklarını belirterek "Legal görünüm altındaki illegal terör örgütü” dedik, Fetullahçı Terör Örgütü olarak tavsiye kararını aldık ve hükümete gönderdik.Terör örgütü olarak tescil edilmesini bekliyoruz" diye konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir’de Ahilik kutlamalarında yaptığı konuşmasında, Fethullahçı Terör Örgütü’nün Bakanlar Kurulu’nda terör örgütü olarak tescilinin gerçekleştirileceğini açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir’deki Ahilik kutlamasında yaptığı konuşmasında, Paralel Yapı ile ilgili olarak yeni bir karar alındığını belirterek, bu kararı şu şekilde açıkladı:  “Dün yeni bir karar daha aldık, legal görünüm altındaki illegal terör örgütü dedik. Fethulahçı Terör Örgütü olarak tavsiye kararı aldık, Hükümete gönderdik ve Bakanlar kurulu kararını bekliyoruz. Bunların terör örgütü olarak tescilini gerçekleştireceğiz. Bunlar PYD, PKK neyse aynı kategoride yargılanacaklar. Zira bu millete çok çektirdiler. Bu milleti, ümmeti parçaladılar. Bunların ümmeti parçalamalarına fırsat veremeyiz. Bir kısmı kaçtı, bir kısmı cezaevinde.” 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...