Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre Çolak La Liga'da!

Düzenleyen:
Emre Çolak La Liga'da!

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz hafta İspanya'da sağlık kontrolünden geçen Sarı-kırmızılı futbolcu Emre çolak, İspanyol kulübü Deportiva La Coruna ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Galatasaray ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan Emre Çolak futbol hayatını İspanya'da sürdürecek. Geçtiğimiz günlerde İspanya'ya giderek sağlık kontrolünden geçen Yıldız futbolcu Deportivo La Coruna ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. İspanyol kulübü transferi resmen yarın duyuracak.

12 YILLIK BİRLİKTELİK

2004 yılında Atışanalıspor'dan Galatasaray'a transfer olan Emre Çolak 12 yıldır sarı-kırmızılı formayı giyiyordu. 2009 yılında ilk kez Galatasaray A takım forması giyen 25 yaşındaki futbolcu bugüne kadar 169 maçta forma giydi ve 19 gol attı.

KUPALARLA DOLU MAZİH

Emre Çolak, Galatasaray'da 3 lig şampiyonluğu, 3 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa kazanma başarısı gösterdi. Milli Takım kariyeri U15 ile başlayan Emre bütün kategorilerde 102 kez Ay-yıldızlı formayı giydi. Emre Çolak iki kez de A Milli Takım forması giyme başarısını gösterdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...